ФАМОЗА – покриви, покривни системи, покривни изолации, ремонт на покриви

За нас

ФАМОЗА стартира дейността си през 1996 г. в гр. София, занимавайки се с изграждане на покриви, ремонт на покриви и внос на покривни материали. За 19 години създадохме професионален екип, доказал себе си с качествен експертен труд и гаранция за перфектна работа в строителството и ремонта на покриви. Изработената покривна площ е над 200 000 квадратни метра.

Покривът представлява една цялостна покривна система, която, за да функционира правилно и безпроблемно, е необходимо да бъде изпълнена прецизно, с вложени в нея качествени труд, материали и елементи. Ние можем да Ви предложим както изработване на нов покрив, така и ремонт и реновиране на стари покриви с наши специализирани бригади.

Работим с доказани производители на различни видове покривни материали и аксесоари, отговарящи на европейските и световни изисквания за качествено строителство на покриви и можем да доставим исканите от Вас количества в цялата страна.

Наши клиенти за строителство и ремонт на покриви са големи производствени фирми, строителни фирми, хотели, търговски фирми и частни лица.

НАГРАДИ

2009 год. - Седмо НАЦИОНАЛНО BRAMAC ПЪРВЕНСТВО за най-красиво покрит дом

- Първо място в категория "Реновиране – еднофамилни и многофамилни къщи" за покрив на фамилна къща в София

2008 год. - Шесто НАЦИОНАЛНО BRAMAC ПЪРВЕНСТВО на покривачите

- за най-значим обект сред всички, покрит с керемидите и покривната система на BRAMAC за покрива на десетвековния манастир „Свети Георги Зограф" в атонската Света гора.

- трето място в категория "Ново строителство - обществени сгради" за втори етап на покрив на ваканционен комплекс "Емералд" до с.Равда.

2007 год. - Пето Национално BRAMAC първенство - поощрителна награда за покрив в категория "Ново строителство - еднофамилни и многофамилни къщи".

2006 год. - Четвърто Национално BRAMAC първенство на покривните майстори - трето място за покрив в категория "Ново строителство - обществени сгради".