За контакт:

0888 629 533

Галерия

 • РЕНОВИРАНИ ПОКРИВИ

  РЕНОВИРАНИ ПОКРИВИ

  ФАМОЗА е реновирала много покриви, но с един се гордеем особено много. Това е покривът на Зографския манастир в Атон, Гърция. Успехите на ФАМОЗА се основават на професионално изпълнение и опит, трупан с години.


  Вижте галерията

 • ПОКРИВИ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

  ПОКРИВИ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

  ФАМОЗА е изпълнител и на много жилищни сгради. Ние стоим пред конкуренцията с качествени и първокласни покривни услуги. Нашият квалифициран и опитен екип Ви гарантира удовлетвореност след завършване на Вашият покрив. Избирайки ФАМОЗА ще получите красив и естетически издържан покрив, който дава и цялостен облик на Вашата къща. Надяваме се да се насладите на галерията с покриви на жилищни сгради на сайта ни.


  Вижте галерията

 • ПОКРИВИ НА ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ

  ПОКРИВИ НА ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ

  ФАМОЗА има дълъг и впечатляващ опит в предоставянето на качествени и професионални услуги в покривни работи по обществени проекти в България. Нашият екип от покривни изпълнители има отлична репутация, създадена от предоставянето на висококачествени услуги, използването на най-добрите материали за покриви и нашето внимание към детайла. Екипът ни се гордее с всеки проект, без значение голям или малък! Избирайки ФАМОЗА инвестирате в качествени строителни методи, надеждност, дълголетие и сигурност на покрива.


  Вижте галерията